به وبسایت رسمی موسسه آموزش عالی فنی و مهندسی اترک خوش آمدید.
دوشنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۷

اطلاعیه مهم مالی ( درخواست وام شهریه )

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه:

با توجه به امکان ثبت تقاضای وام در سیستم اتوماسیون فاز 2 صندوق رفاه و با عنایت به اینکه ارائه تسهیلات مشروط به ثبت نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجوئی می باشد،دانشجویان می توانند نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام از تاریخ 1396/11/10 لغایت 1396/12/10 برای نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 اقدام لازم به عمل آورند.

بدیهی است دانشجویانی که نسبت به ثبت نام اولیه در پورتال دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم اقدام نمایند در الویت پرداخت قرار خواهند گرفت.

مراحل ثبت درخواست وام ویژه دانشجویانی که در ترمها و مقاطع قبل وام دریافت نموده اند:

1-آدرس پورتال دانشجویی bp.swf.ir

2- وارد نمودن کد ملی و کلمه عبور که( همان کد ملی )می باشد.(با فرمت مشخص شده بطور مثال 0-456789-123)

3-وارد نمودن مشخصات محل سکونت —— تایید

4- منوی درخواست وام —— انتخاب نوع وام درخواستی(شهریه غیرانتفاعی)

5- ثبت درخواست
✅✅✅
دانشجویانی که برای نخستین بار متقاضی دریافت وام می باشند لازم است اقدامات زیر را بعمل آورند:

1- آدرس پورتال دانشجویی bp.swf.ir

2- گزینه تشکیل پرونده

3- وارد نمودن کد ملی و کلمه عبور که( همان کد ملی )می باشد.(با فرمت مشخص شده بطور مثال 0-456789-123)

4-تکمیل فرم مشخصات به طور کامل و —— تایید

5- ثبت درخواست وام —— انتخاب نوع وام درخواستی(شهریه غیرانتفاعی)

6-تهیه سند تعهد محضری از دفاتر اسناد رسمی

جهت تنظیم سند لازم است دانشجو(متعهد)و ضامن که می بایست کارمند و دارای فیش حقوقی باشد به همراه شناسنامه و کارت ملی هر دو طرف به یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور(در هر شهری)مراجعه نمایند.

7-تکمیل وتحویل فرم درخواست وام  و فتو کپی شناسنامه و کارت ملی و تعهدنامه محضری به مسئول امور شهريه

8-کپی شناسنامه و کارت ملی دانشجو(یک نسخه)

9-کپی شناسنامه و حکم کارگزینی ضامن(یک نسخه)

سقف  مبلغ وام برای هر مقطع:

-کاردانی و کارشناسی ناپیوسته:3 ترم-300،000 تومان

- کارشناسی پیوسته:6 ترم-300،000 تومان