به وبسایت رسمی موسسه آموزش عالی اترک خوش آمدید.
شنبه، ۰۹ مهر ۱۴۰۱

اطلاعیه مهم آموزشی:

بسمه تعالی

با عرض تبریک مجدد سال نو و تهنیت پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان، بهار قرآن و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه پر فیض و برکت، پیرو تصمیم ستاد ملی کرونا  و اعلام مسئولان مربوطه، مبنی بر مهار نسبی موج ششم کرونا، مصوبات شورای دانشگاه اترک قوچان به شرح زیر تقدیم می‌شود:

1. دانشگاه اترک قوچان در سال جدید با برنامه‌ریزی و بررسی همه جوانب، کلیه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را به صورت حضوری مجدد آغاز می‌کند.
  2. به منظور رفع نگرانی دانشجویان غیربومی و خانواده‌های آن‌ها، تمهیداتی اندیشیده شده است تا همه دانشجویان مجال کافی برای بازگشت به دانشگاه داشته باشند.
  3. دانشجویانی می‌توانند در کلاس‌های حضوری شرکت کنند که دو دز واکسن را دریافت کرده باشند.
  4. داشتن کارت الکترونیکی واکسن کرونا برای ورود به دانشگاه برای همه دانشجویان الزامی است.
  5. ضمنا کلیه امتحانات پایان ترم به صورت حضوری برگزار خواهد شد.