به وبسایت رسمی موسسه آموزش عالی فنی و مهندسی اترک خوش آمدید.
چهارشنبه، ۲۶ دی ۱۳۹۷

اطلاعیه شرایط پرداخت و باز پرداخت وام دانشجویی

به اطلاع دانشجویان گرامی شاغل به تحصیل می رساند ثبت نام وام دانشجویی از تاریخ 1397/08/01 لغایت 1397/08/30 از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز می گردد.  دانشجویان متقاضی وام دانشجویی، میتوانند نسبت به ثبت درخواست نوع وام در  قسمت پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به شرح زیر اقدام نمایند :

1 -  اگر برای اولین بار متقاضی وام هستید با ورود به سایت www.swf.ir  گزینه "تشکیل پرونده" را  انتخاب و فرم مربوطه راتکمیل و سپس وارد مرحله بعدی شوید . چنانچه در مقطع تحصیلی قبلی وام گرفته اید باید گزینه ایجاد مقطع جدید را انتخاب نموده و فرم مربوطه را کامل کنید. با توجه به اینکه از نیم سال جدید دریافت وام و انجام امور مربوط به ضامن دانشجو به بانک قرض الحسنه مهر ایران واگذار شده است، بعد از درخواست وام در سایت صندوق و تحویل فرم درخواست وام به امور وام دانشجویی دانشگاه باید به تزدیک ترین شعبه بانک ثرض الحسنه مهر ایران محل سکونت خود مراجعه نمایید.

2 - و اگر قبلا وام گیرنده بودید، گزینه " ورود به پورتال " را انتخاب نمایید. و با کد کاربری و کلمه عبور که هردو کد ملی با خط تیره می باشد وارد شده و نوع وام خود را انتخاب و تایید نهایی را ثبت نمایند.

توجه 1: پرداخت هرگونه وام دانشجویی منوط به ثبت نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری می باشد. برای تسریع در انجام امور ، پس از ثبت نام وام دانشجویی خود، مدارک و اسناد مورد نیاز را در اسرع وقت،  برای تایید نهایی وام مربوطه به امور شهریه تحویل نمایید.

1 - شیوه نامه اجرایی نحوه پرداخت و بازپرداخت وام شهریه دانشجویان از طریق بانک قرض الحسنه مهر ایران

2 - نحوه پرداخت از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان